Bestronics voldoet aan de kwaliteitseisen van Fysicon

Fysicon

Fysicon is gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van zowel innovatieve hardware als geavanceerde medische applicaties ten behoeve van ziekenhuizen, research instellingen en de industrie. Door de hard- en software in eigen beheer te ontwikkelen en te produceren, is Fysicon in staat op flexibele wijze snel en professioneel in te spelen op de wensen van de klant.

"Het meedenken in de optimalisatie van de assemblage; het sourcen van de componenten; de prijs-kwaliteit verhouding en de snelle responsetijden zijn in onze ogen de sterke punten van Bestronics."

Linda Elberse
Fysicon B.V.

Bestronics voldoet aan de kwaliteitseisen van Fysicon

Fysicon streeft naar samenwerking met (productie) partners in de directe omgeving. Oss – Eindhoven is een geringe afstand, waardoor de communicatielijnen kort zijn. De directe benadering van de directie en medewerkers van Bestronics spreekt ons erg aan. Het meedenken in de optimalisatie van de assemblage; het sourcen van de componenten; de prijs-kwaliteit verhouding en de snelle responsetijden zijn in onze ogen de sterke punten van Bestronics. Kwaliteiten die wij graag willen zien van onze partners!

fysicon-image3