CCO – Mark Gerritsen

Het is ons een groot genoegen om onze nieuwe CCO, Mark Gerritsen, aan te kondigen. Voor Bestronics is Mark geen vreemde, vanwege het feit dat hij al enkele jaren mede-eigenaar is van dochterbedrijf Spinnov en Smartgoals. Wij zijn verheugd Mark ook in het Bestronics team te mogen verwelkomen.

Voorafgaand aan zijn huidige functie, was Mark eigenaar van een succesvol bedrijf in Telecom consultancy en heeft hij diverse managementrollen vervuld bij enkele grote bedrijven. Wij geloven dat zijn visie en innovatieve benadering zullen bijdragen om onze service en producten nog beter af te stemmen op uw behoeften en wensen.

Mark is vastbesloten om onze relatie met u verder te versterken en ons aanbod voortdurend te verbeteren. Wij kijken ernaar uit om u binnenkort persoonlijk kennis te laten maken en samen te werken aan het bereiken van groei.

Bestronics haalt nieuwe investeerders aan boord

Bestronics maakt een significante sprong richting een veelbelovende toekomst door nieuwe investeerders te verwelkomen.   Recent hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt door nieuwe investeerders aan te trekken. Dit betekent een grote stap voorwaarts in de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. Met deze kapitaalinjectie kan Bestronics haar innovatieve technologie├źn en diensten verder uitbreiden, …

CCO – Mark Gerritsen

Het is ons een groot genoegen om onze nieuwe CCO, Mark Gerritsen, aan te kondigen. Voor Bestronics is Mark geen vreemde, vanwege het feit dat hij al enkele jaren mede-eigenaar is van dochterbedrijf Spinnov en Smartgoals. Wij zijn verheugd Mark ook in het Bestronics team te mogen verwelkomen. Voorafgaand aan zijn huidige functie, was Mark …