Vacature: Technisch Werkvoorbereider PCB Assemblage

Kom werken bij Bestronics! Wij zoeken een Technisch Werkvoorbereider PCB Assemblage voor 38 uur per week. Interesse? Lees onderstaande en solliciteer!

Wat houdt de functie in:
Als Technisch Werkvoorbereider PCB assemblage zorg je er voor dat het Directieteam wordt ontlast. Je draagt zorg voor de order voorbereiding. Je ondersteunt de directie op technisch gebied bij het maken van calculaties en offertes. Je ondersteunt de directie bij het inkoopproces van goederen. Tot slot lever je een bijdrage aan het kwaliteitssysteem van Bestronics en haar processen.

Tot je werkzaamheden behoren verder:

  • Voorbereiding van de productie
  • Afhandelen van telefoongesprekken met technische vragen
  • Technisch ondersteunen bij het maken van offertes
  • Ondersteunen bij het inkoopproces van goederen bestemd voor het productieproces (PCB’s en technische componenten)
  • Ondersteunen bij de voorgangsbewaking van de inkoop van goederen en signaleren van knelpunten ten aanzien van de planning als gevolg van levertijden

Wie ben jij:
Als Technisch Werkvoorbereider ben je secuur en in staat om te werken in een omgeving waar nauwkeurigheid van groot belang is. Je hebt kennis van componenten. Je kunt systematisch werken. Je bent gedreven, enthousiast, zelfstandig, toont gemakkelijk eigen initiatief en bent bevlogen in jouw vakgebied. Verder heb je een afgeronde technische mbo opleiding en/of minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een technische productieomgeving. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands.

Wat bieden wij jou:
We bieden je een uitdagende baan in een inspirerende omgeving. We besteden veel aandacht aan jouw individuele ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Mail je sollicitatiebrief met CV naar Wendy van Hout: wendy@bestronics.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans van Limpt op telefoonnummer (040) 235 01 23.

 

Deel deze vacature via:

Vacature: Technisch Werkvoorbereider PCB Assemblage

Kom werken bij Bestronics! Wij zoeken een Technisch Werkvoorbereider PCB Assemblage voor 38 uur per week. Interesse? Lees onderstaande en solliciteer! Wat houdt de functie in: Als Technisch Werkvoorbereider PCB assemblage zorg je er voor dat het Directieteam wordt ontlast. Je draagt zorg voor de order voorbereiding. Je ondersteunt de directie op technisch gebied bij …

Vacature: SMD-Operator

Kom werken bij Bestronics! Wij zoeken een SMD-Operator voor 38 uur per week. Interesse? Lees onderstaande en solliciteer! Wat houdt de functie in: Als SMD-Operator ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van componenten op printplaten met behulp van een SMD-machine. Je draagt zorg voor het zo optimaal mogelijk draaiend houden van de SMD-productielijn, je voert …