Vacature: SMD-Operator

Kom werken bij Bestronics! Wij zoeken een SMD-Operator voor 38 uur per week. Interesse? Lees onderstaande en solliciteer!

Wat houdt de functie in:
Als SMD-Operator ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van componenten op printplaten met behulp van een SMD-machine. Je draagt zorg voor het zo optimaal mogelijk draaiend houden van de SMD-productielijn, je voert deze orders uit aan de hand van tekeningen en instructielijsten en je past de machines en componenten hierop aan. Je vindt het een uitdaging om binnen de gestelde productieplanning de juiste kwantiteit en kwaliteit van SMD-bestuckte printplaten af te leveren. Je bent betrokken bij zowel de voorbereiding, uitvoering als overige werkzaamheden om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het assembleren van kleine series, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en reinigen van de machines en werkplek.

Je bent gewend om te werken volgens werkinstructies, voorschriften en tekeningen en je bent in staat om zelf de werkvolgorde te bepalen en rekening te houden met opgegeven einddata van productie. Als SMD-Operator heb je contact met planners, proces engineers en manufacturing engineers en rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleider Productie.

Tot je werkzaamheden behoren verder:

  • Het controleren en beoordelen van orders op compleetheid en het nemen van acties op afwijkingen
  • Het beladen van de karren met de juiste componenten, aan de hand van de productiemap
  • Het programmeren, instellen en bedienen van de machines
  • Verhelpen van storingen aan de SMD-productielijn
  • Het bijvullen van feeders tijdens de productie
  • Het repareren van geconstateerde assemblagefouten en, indien mogelijk, uitvoeren van een correctie op het proces

Wie ben jij:
Als SMD-Operator ben je secuur en in staat om te werken in een omgeving waar nauwkeurigheid van groot belang is. Je weet als geen ander hoe je contact onderhoud met onder andere operators en engineers over het productieproces. Je bent gedreven, enthousiast, zelfstandig, toont gemakkelijk eigen initiatief en bent bevlogen in jouw vakgebied. Verder heb je een afgeronde technische mbo opleiding en/of minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een technische productieomgeving. Ervaring met een SMD-productielijn is een must. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands.

Wat bieden wij jou:
We bieden je een uitdagende baan in een inspirerende omgeving. We besteden veel aandacht aan jouw individuele ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Mail je sollicitatiebrief met CV naar Wendy van Hout: wendy@bestronics.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans van Limpt op telefoonnummer (040) 235 01 23.

 

Deel deze vacature via:

Vacature: Productie- en Assemblagemedewerker met ervaring in SMD solderen

Door toenemende drukte zijn wij op zoek naar een:  Productie- en Assemblagemedewerker met ervaring in SMD solderen (38 uur)   Wat houdt de functie in: Als Productie- en Assemblagemedewerker zorg je voor het produceren en assembleren van printplaten, modules in de elektronica en aanverwante producten. De functie kent een aantal deeldisciplines te weten het bestücken …

Vacature: Productie- en Assemblagemedewerker (Bladel)

Voor onze nevenvestiging in Bladel zijn wij op zoek naar een: Productie- en Assemblagemedewerker woonachtig in Bladel (38 uur) Wat houdt de functie in: Als Productie- en Assemblagemedewerker zorg je voor het produceren en assembleren van printplaten, modules in de elektronica en aanverwante producten. De functie kent een aantal deeldisciplines te weten het bestücken van …