Korte lijntjes, Brabantse mentaliteit en uiteindelijk kwaliteit zijn voor ons de belangrijkste kernwoorden waarom wij voor Bestronics kiezen.

Jifeline

Jifeline biedt de automotive aftermarket een uniek diagnoseconcept. Dealer- en garagebedrijven worden ontzorgt bij het programmeren en coderen van voertuig elektronica. Daarnaast ondersteunen wij de werkplaats bij diagnose van complexe storingen. In geval van een complexe storing aan een auto kost het een autobedrijf vaak veel uren om tot een oplossing te komen. Via de Jifeline interface wordt op afstand verbinding gemaakt met de auto, die de werkplaats dus niet hoeft te verlaten. Jifeline zorgt voor een snelle en correcte oplossing en kan bovendien een antwoord zijn op de wirwar aan verschillende diagnose-apparaten en bijbehorende abonnementen. We zorgen ervoor dat de auto weer snel de weg op kan.

"Bij Bestronics troffen we korte lijntjes en Brabantse mentaliteit aan."

Erwin van der Velden
Jifeline B.V.

Korte lijntjes, Brabantse mentaliteit en uiteindelijk kwaliteit zijn voor ons de belangrijkste kernwoorden waarom wij voor Bestronics kiezen.

Snelle en correcte oplossingen zijn belangrijke items bij Jifeline. Dit vragen wij ook van onze leveranciers. Bestronics heeft ons bewezen dat zij snel en foutloos kunnen leveren en de contacten met Bestronics ervaren wij als prettig. Uiteraard kunnen wij het solderen op de printplaten uitbesteden aan partijen die aan de andere kant van de wereld zitten. Maar het meedenken, snelle transport en de correcte leveringen maken Bestronics voor ons een ideale samenwerkingspartner.

jifeline-product